Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ./ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ/ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ./ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΗ.ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ/ΡΩΩΣΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΡΩΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ FSB ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΙΤΒΙΝΕΝΚΟ ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΩΝΙΟ-2010 ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ/ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΥ ΝΟΒΙΤΣΟΚ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΡΙΜΠΑΛ), ΟΠΟΥ ΣΕ 37 ΧΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ . ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΑΠΟ 1-3 ΡΩΣΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

2)ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΣΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ) ΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Ο ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΗΣ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ 1976-1980 ΩΣ ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΕΙ ΠΟΠΩΦ(ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 25ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΣΟΜΟΛ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΩΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΟΣ.).... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΕΙΧΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ......Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ...ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΞΗ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ' ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΚΑΙ ΧΛΑΝΔΑΡΙΟΥ /ΣΕΡΒΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΡΩΣΟΣ "ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ" ΜΕ ΚΟΝΕ ...ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ-ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΘΕΣ/ΚΗ-ΛΗΜΝΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΟΙ ΠΟΠΩΦ ΚΑΙ ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΗΣ FSB ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ-ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

3)ΤΗΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ...ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 , ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ...ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ "ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ", ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (FSB KA). ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ..ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ...ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΥΣΗΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, Η ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ/ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ , ΗΜΑΘΙΑΣ(ΒΕΡΟΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ), ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ(ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ).ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ...ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΣΤΩΦ Ο ΝΤΟΝ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ...ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΠΩΦ ΚΑΙ ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ./ΣΥΝΕΧΕΙΑ/ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΥΡΙΝΑ-ΜΟΥΔΡΟ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΚΑ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑ.. ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Β.