Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΜΕΡΟΣ ΓΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΥΛΕΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΛΕΞΕΙ ΠΟΠΩΦ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΔΩ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ -ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ 'ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ".ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...ΕΧΕΙ ΟΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΙΛΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΜΣΧΑ. ΗΤΑΝ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ 'ΠΑΓΩΣΕ" ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΒΑΘΜΟ...EΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΛΕΞΕΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΠΩΦ.

2)ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ Ο "ΠΡΟΞΕΝΟΣ" ΓΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ. ΥΠΗΡΞΑΝ -ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 22 ΚΡΑΤΩΝ , ΑΦΟΥ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΤΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ "ΠΡΟΞΕΝΟΥ' ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤ 2016. ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 864.ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

3)ΟΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ , ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΠΩΦ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΡΩΣΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ/ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

4).ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ . ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΚΤΩΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ VTB CAPITAL.
5)Η ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΖΕΦΡΕΙ ΠΑΙΑΤ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ο ΠΑΙΑΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.