Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

ΣΟΚ>Παράνομο το κτίσμα όπου βρήκαν τον τραγικό θάνατο οι 27

Το οικόπεδο του θανάτου!!!Το δήλωσε επίσημα ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελος

Διακατεχόμενη δημόσια δασική έκταση είναι το περιφραγμένο οικόπεδο στο οποίο εγκλωβίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους εικοσιεπτά άνθρωποι από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.
Αυτό δήλωσε επισήμως κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελος. Με δικαστική απόφαση σε πρώτο βαθμό εκρίθη η δασική έκταση αυτή υπέρ του δημοσίου ενώ αναμένεται, ύστερα από προσφυγή των διεκδικητών, φερόμενων ως ιδιοκτητών, νέα δικαστική απόφαση σε δεύτερο βαθμό.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι η περιοχή αυτή, πάνω από τη θάλασσα στο Μάτι, έχει χαρακτηρισθεί ως ζώνη εξυπηρέτησης λουομένων και απαγορεύεται η ανέγερση πρώτης ή δεύτερης κατοικίας.
Η διερεύνηση συνεχίζεται και οι αρμόδιες Αρχές αναζητούν στοιχεία για την αυθαιρεσία δόμησης στην περιοχή όπου βρήκαν το θάνατο πολλοί άνθρωποι από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο απέξω, όπως σχεδόν όλες οι ιδιοκτησίες στην περιοχή. Στο σημείο της περίφραξης που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του οικοπέδου το οποίο βλέπει προς τη θάλασσα διακρίνεται μία πόρτα. Είναι το μοναδικό σημείο από το οποίο μπορεί κανείς να κατέβει προς τη θάλασσα μέσω κάποιων υποτυπωδών σκαλοπατιών. Η δίοδος που αναζητούσαν εναγωνίως, δίχως όμως επιτυχία, το απόγευμα της Δευτέρας οι 27 άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί.
Mια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για το οικόπεδο του θανάτου.


Το οικόπεδο της δολοφονίας 26 ανθρώπων στο Μάτι .. ιδιοκτησίας του κ. Βασίλη Φράγκου τοπικού κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας και αδερφός του πρώην Βουλευτή του κόμματος της εθνικής μειοδοσίας (1974-1993) και μετέπειτα νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Δημητρίου Φράγκου….
Η Χριστιάνα Φράγκου, ανηψιά του πρώην Νομάρχη Φράγκου ήταν νομαρχιακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής
Ο κ. Φράγκος προφανώς θεώρησε ότι η παραλία του ανήκει και την περιέφραξε αφήνοντας μια μικρή πόρτα την οποία, πάνω στο πανικό τους, δε βρήκαν 26 άνθρωποι με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί ….
Ο κ. Φράγκος κυκλοφορεί ελεύθερος ….

Πηγή: https://kourdistoportocali.com/