Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

ΟΧΙ άλλη Νοτοπούλου

Δείτε τη Βικτώρια Μπέκαμ ανάμεσα στον Ντέιβιντ και τον Ελτον Τζον

Οχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλη Νοτοπούλου. Δείτε τη Βικτώρια Μπέκαμ ανάμεσα στον Ντέιβιντ και τον Ελτον Τζον κάπου στις ακτές της Νότιας Γαλλίας. Με 9,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του δημοφιλους μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

H Βικτόρια Μπέκαμ είναι μια από τις πιο εύπορες γυναίκες του πλανήτη. Η περιουσία της 41 ετών σχεδιάστριας μόδας και πρώην μέλους του συγκροτήματος Spice Girls εκτιμάται στις 210 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το Management Today, ενώ η επιχείρηση μόδας που διοικεί αποτιμάται στις 60 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Telegraph”.
Σαν οικογένεια, όμως, η περιουσία των Μπέκαμ αγγίζει τις 470 εκατ. λίρες- ένα ποσό που ξεπερνά ακόμη και την περιουσία της βασίλισσας Ελισσάβετ.
Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πορεία της ζωής και της καριέρας της Βικτόρια Μπέκαμ:H Mπέκαμ μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια. Ο πατέρας της Anthony William Adams εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και η μητέρα της Jacqueline Doreen, ως ασφαλίστρια και παράλληλα ως κομμώτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια όταν ήταν σε μικρή ηλικία δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο με τη Roll’s Royce του πατέρα της.Η Μπέκαμ ξεκίνησε το μπαλέτο από πολύ μικρή ηλικία, ενώ στα 17 της και για τρία χρόνια σπούδασε χορό στο Laine Theatre Arts College στο Epsom. Ως μαθήτρια, συμμετείχε στη μουσική μπάντα Persuasion, σύμφωνα με το Contact Music και όπως δείχνουν τα πράγματα, η κόρη της Χάρπερ φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της.Η καριέρα της ως τραγουδίστρια ξεκίνησε όταν επιλέχθηκε να γίνει μέρος μιας ομάδας κοριτσιών με τις Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm, και Geri Halliwell. Το 1996 οι Spice Girls κυκλοφόρησαν το «Wannabe», το οποίο και κέρδισε τον τίτλο του Best Single στα Brit Awards.To 1997 γνώρισε τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ντέβιντ Μπέκαμ σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου. Την επόμενη χρονιά αρραβωνιάστηκαν και το 1999 παντρεύτηκαν.