Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

The Times: Αγνοούνται 2 Τούρκοι κομμάντος

Ισως τους αντάλλαξαν δηλώνει η δικηγόρος τους - Διαψεύδουν δικηγόροι των 8
Δραματικές διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με Τούρκους στρατιωτικούς που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα κατά του Ρ.ΤΕρντογάν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών The Times που επικαλούνται δήλωση της δικηγόρου τους Στ. Τομαρά,  δύο Τούρκοι κομμάντος αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου.

Οι  Times γράφουν: “Οι δύο δυο Τούρκοι κομάντος που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα εναντίον του Erdogan και είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα δεν κρατούνται πλέον στις ελληνικές φυλακές και αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με δήλωση της δικηγόρου τους, Στ. Τομαρά.
Η κ. Τομαρά δεν αποκλείει το γεγονός οι πελάτες της να ανταλλάχθηκαν με τους δύο έλληνες αξιωματικούς που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου.
Ο Θ. Χρονόπουλος, εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής αστυνομίας, αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τομαρά”, όπως γράφει η εφημερίδα!

Διαψεύδουν το δημοσίευμα δικηγόροι των 8
Κανείς από τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο δεν έχει εξαφανιστεί δηλώνουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι του διαψεύδοντας κατηγορηματικά σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Times.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι συνήγοροι των οχτώ τούρκων στρατιωτικών διευκρίνιζαν δε ότι η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά την οποία και επικαλείται για το θέμα η βρετανική εφημερίδα, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν εκ των οχτώ Τούρκων.
Σύμφωνα με την Σταυρούλα Τομαρά, οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ εξαφανίστηκαν στις 20 Αυγούστου, την ημέρα που έληξε η εντολή κράτησής τους
Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η κ. Τομαρά οι, κατά δήλωσή της, πελάτες της ενδέχεται να έχουν ανταλλαγεί με τους δύο Έλληνες στρατιώτες Άγγελος Μητρετώδη και Δημήτρης Κούκλατζης που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου μετά από πέντε μήνες κράτησης στην Τουρκία με την υποψία της κατασκοπείας.
Η Άγκυρα ζητεί την έκδοση και των οχτώ Τούρκων, κατηγορώντας τους σαν πραξικοπηματίες.
Πηγή: The Times, skai 
φωτογραφία :The Times 

http://www.thepresident.gr/