Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΣΥΡΙΑ/10-9-2018ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

OI ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ/ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ , ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ/ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ 11 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 7 ΠΕΡΙΟΧΕΣ.. Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΡΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΛ ΤΑΝΦ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ.Η ΒΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.ΣΤΟΣΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ 22 ΒΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΓΑΛΛΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΙΤΑΛΟΙ-ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ Μ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ-ΣΕΡΒΙΑ.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΒΟΣΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟ. ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 23-27 ΜΑΙΟΥ.2019. ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ,ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ FUGGI , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ FOGGO /ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.