Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Υπόθεση Φλώρου: Και τώρα οι διώξεις των πλαστογράφων - Ο ένας έδωσε τη βεβαίωση και στη Βίκυ Σταμάτη

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ (Energa Hellas)
ΕUROKINISSI ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ (Energa Hellas) ΕUROKINISSI

Τρεις καθηγητές Ιατρικής στο στόχαστρο. Ο Ν. Γεωργακούλιας από το νοσοκομείο "Γεννηματάς" ανέλαβε την ευθύνη της άμεσης ολοκλήρωσης της ΕΔΕ που διέταξε το υπουργείο Υγείας. Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ανέλαβε την έρευνα σε δικαστικό επίπεδο. Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν οι λογαριασμοί για ενεργητική και παθητική δωροδοκία.

Adtech Ad
Κυβέρνηση και δικαιοσύνη εμφανίζονται αποφασισμένες με γοργούς ρυθμούς να αποδώσουν τις ευθύνες σε όσους πλαστογράφησαν τα έγγραφα για την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου της Energa
Το υπουργείο Υγείας διέταξε ΕΔΕ, την οποία έχει αναλάβει να διενεργήσει, αλλά και να ολοκληρώσει σύντομα, το πολύ εντός εβδομάδας, ο επικεφαλής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Νικόλαος Γεωργακούλιας.

Έχει δώσει πιστοποιητικό και στη Βίκυ Σταμάτη!

Η έρευνα επικεντρώνεται στο ρόλο τριών καθηγητών Ιατρικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του news24/7 πρόκειται πρωτίστως για καθηγητή Ψυχιατρικής στο Αττικό νοσοκομείο, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει σχετικό πιστοποιητικό και στη Βίκυ Σταμάτη! Ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι επικεφαλής της ομάδας του νοσοκομείου που δίνει πιστοποιητικά σε κρατούμενους για πάνω από έξι χρόνια.
Ο δεύτερος καθηγητής που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι νευρολόγος και έδωσε τη βεβαίωση για την επιληψία.
Το τρίτο πρόσωπο είναι μεταπτυχιακός και φέρεται ως ο κύριος ύποπτος για την πλαστογράφηση της υπογραφής της Καλιρρόης Λάμπρου, όπως είχε αποκαλύψει το μεσημέρι της Παρασκευής το news24/7 και η Πέρσα Μπόλια.
Ο Νικόλαος Γεωργακούλιας έχει λάβει εντολή για διεκπεραίωση της ΕΔΕ και απόδοση ευθυνών εντός επτά ημερών.

Η ίδια η Τουλουπάκη

Τη δικαστική έρευνα μόνο τυχαίο δεν είναι ότι την έχει αναλάβει η ίδια η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.
Η Ελένη Τουλουπάκη φέρεται αποφασισμένη να ανοίξει σύντομα όλους τους λογαριασμούς, τόσο για ενεργητική δωροδοκία (Αρ. Φλώρος) , όσο και για παθητική δωροδοκία εκείνων που συνέργησαν στην πλαστογραφία.

Και τρεις γιατροί του ΚΕΠΑ

Έρευνα διεξάγεται από το υπουργείο Εργασίας και για τους τρεις γιατρούς του ΚΕΠΑ, καθώς -το λιγότερο- δεν κατάλαβαν την πλαστογραφία!
news247.gr