Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΠΑ/ΝΑΤΟ βομβαρδίζουν τη Συρία!!!

Τα πλοία του ΝATO κινούνται κοντά στη Συρία εν μέσω αεροπορικών αμερικάνικων βομβαρδισμών. Sputnik

Eπίθεση δέχεται η Συρία. Αντίπαλοι πύραυλοι που προέρχονται τόσο από δυτικά από την πλευρά της θάλασσας όσο κι από ανατολικά από ύψος Ιράκ χτυπούν το συριακό έδαφος. Ανταπαντά η συριακή αεράμυνα ως και με S-200 και S400 που εκτοξεύονται από Χομς και Λατάκια . Bάλονται στόχοι σε Λατάκια και Βanyas. Το σύστημα της βάσης της Khememeim κι αυτό αμύνεται. Aκούγονται εκρήξεις στην Λατάκια.

To Sana μεταδίδει ότι δέχεται επίθεση η Λατάκια στοχεύεται η βιομηχανική ζώνη εκεί και τα αντιαεροπορικά ρίχνουν έναν αριθμό από πυραύλους και ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο από που προέρχεται η επίθεση και ότι ακούγονται εκρήξεις στον ουρανό της Λατάκια. Και η Δαμασκός δέχεται επίθεση και η Χάμα…Κάποιες αναφορές μιλούν για νέα επίθεση του Ισραήλ

Μεγάλες εκρήξεις τουλάχιστον σε περιοχές Λατάκια και Ταρτούς…. Πηγές της αντίστασης αναφέρουν πως αραβικές πηγές αναφέρουν πως χτυπήθηκαν διυλιστήρια. To SANA διαψεύδει ότι χτυπήθηκαν τα διυλιστήρια στο Banyas. Ανεπίσημα αναφέρεται πως χτυπήθηκε επιστημονικό κέντρο στη Λατάκια και η 71 Ταξιαρχία Μάχης …Nέα ισραηλινή επίθεση αναφέρει ανταποκριτής του almayadeen από την πλευρά της θάλασσας προς ύπαιθρο Λατακια.

Νέες αναφορές κάνουν λόγο για πυραυλική επίθεση στη Λατάκια 28 Tomahawk εκτοξεύθηκαν από τρόικα πολέμου από ΗΠΑ-Γαλλία -Βρετανία με συνδρομή Ισραήλ από αέρος..

Χτυπήθηκαν στρατιωτικοί και πολιτικοί στόχοι κοντά στην πόλη της Λατάκια και ο επικεφαλής του (SNHR) ο Ahmad Kazem, είπε στο Sputnik ότι υπάρχουν 7 τραυματίες. Ο ίδιος είπε «ότι 7 είναι στο νοσοκομείο. Οι πύραυλοι έπεσαν στο ποταμό και μέσα στη συνοικία Zakazkania».

Αντιτορπιλικά αμερικάνικα χτύπησαν τη Λατάκια. Από τα διεθνή χωρικά ύδατα προήλθαν οι πύραυλοι…Μιάμιση ώρα κράτησε η επίθεση τελείωσε πριν λίγο.
Qalaat Al Mudiq@QalaatAlMudiq


Air defenses are firing over Coastal Area. pic.twitter.com/WnkMCUaEHNQalaat Al Mudiq@QalaatAlMudiq

Huge explosions following missile attack & air defenses fired over #Latakia & #Tartus provinces tonight. 1 pic.twitter.com/rhBUhUq8Os
22:25 - 17 sept. 2018dimpenews.com