Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Οργισμένη η Le Pen - Για ψυχιατρική εξέταση την παραπέμπει η γαλλική δικαιοσύνη

Οργισμένη η Le Pen - Για ψυχιατρική εξέταση την παραπέμπει η γαλλική δικαιοσύνη
«Η δικαστική απόφαση φέρει ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου και εκδόθηκε από τη δικαστικό που διεξήγαγε την έρευνα σε βάρος της Le Pen που κατηγορείται για «διανομή βίαιων εικόνων»
Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Marine Le Pen για την απόφαση της γαλλικής δικαιοσύνης να την παραπέμψει σε ψυχιατρική εξέταση, επειδή τον Δεκέμβριο 2015 είχε δημοσιεύσει στο Twitter φωτογραφίες από φρικαλεότητες της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
«Είναι πραγματικά απίστευτο.

Αυτό το καθεστώς αρχίζει αληθινά να προκαλεί φόβο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος του Εθνικού Συναγερμού (RN, πρώην Εθνικό Μέτωπο FN) δημοσιοποιώντας τη δικαστική απόφαση γι' αυτή την εξέταση.
Η δικαστική απόφαση φέρει ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου και εκδόθηκε από τη δικαστικό που διεξήγαγε την έρευνα σε βάρος της Le Pen που κατηγορείται για «διανομή βίαιων εικόνων».
 Με την απόφαση αυτή, η Le Pen παραπέμπεται για ψυχιατρική εξέταση «μέσα στις συντομότερες προθεσμίες».
«Πίστευα πως μου είχαν συμβεί όλα: ε, λοιπόν, όχι!
Επειδή κατήγγειλα τις φρικαλεότητες του Νταές με μηνύματα στο Twitter, η 'δικαιοσύνη' με υποβάλλει σε ψυχιατρική εξέταση!
Μέχρι πού θα φθάσουν;!», έγραψε ακόμη στο Twitter η φιναλίστ των προεδρικών εκλογών του 2017.
Η εξέταση αυτή έχει κυρίως στόχο να επιβεβαιωθεί «αν η Le Pen είναι σε θέση να καταλάβει αυτά που λέγονται και να απαντήσει στις ερωτήσεις» και αν «η παράβαση για την οποία κατηγορείται σχετίζεται με πραγματικά ή βιογραφικά στοιχεία της ενδιαφερομένης».

www.bankingnews.gr