Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ'ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ' ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ FΟRA ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤOΥΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙAΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚHΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΛΙΔO ΠΟΥ KATAΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ-ΣΕΡΒΙΚΕΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ FORA.ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑ.
2)ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ , ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ 98 ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 42 ΧΩΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ.ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(ΤΟ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ).ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ, ΕΝΩ ΣΕ 4 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ 802 ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΗΠΡΕΣΙΩΝ ΚΑ.
3)Ο ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ360, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ'ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ!!!"Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΜΠΟΝΑ ΖΕΝΕΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΕΛΙ ΣΠΑΧΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 4 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΓΚΟΥΡΙΜΙ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΚΗΣ,.ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΡΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ , ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ.
4)ΤΕΛΟΣ ΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ TRIDENT JUNCTURE ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, (ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 31 ΧΩΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ), Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ /ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ(ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΒΑΣ., ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΟΝΤΧΑΙΜ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ/ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.KAI OI ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.