Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Η πρώτη χειραψία Καμμένου με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χ.Ακάρ

Η χειραψία της φωτογραφίας αποδεικνύει ότι στην πολιτική και στην διπλωματία όλα γίνονται. Μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την Τουρκία. Ειδικά με τους υπουργούς Άμυνας που πέρασαν από τη θέση κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Την ημέρα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο Καμμένος μίλησε για πρώτη φορά με τον Ακάρ. Το τηλέφωνο του το έδωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης ο οποίος είχε επαφές όσο ο Ακάρ ήταν Αρχηγός.
Πριν μερικές ημέρες ο Καμμένος διαχειρίστηκε με “ευρωπαϊκό τρόπο” την σύλληψη δύο Τούρκων στρατιωτικών στον Έβρο κι αυτό ο Ακάρ θα πρέπει να το έχει εκτιμήσει.
Τώρα έχουμε και την πρώτη χειραψία Καμμένου-Ακάρ στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι με την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας. Αλλαγή κλίματος και σ΄ αυτή τη περίπτωση αν θυμηθούμε τις κόντρες που είχε ο Καμμένος μαζί της κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Καλή είναι η αλλαγή κλίματος προς το καλύτερο, αλλά όπως έχει πει και ο ίδιος ο Καμμένος στη συνέντευξή του στο Militaire.gr εφησυχασμός δεν επιτρέπεται στα ελληνοτουρκικά.
militaire.gr