Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

“Το πειρατικό του καπετάν Ταγίπ”! Φωτογραφίες του Μπάρμπαρος με τη συνοδεία του στην Κύπρο

Οι δηλώσεις και οι κινήσεις της Άγκυρας τα τελευταία 24ωρα δεν δείχνουν απαραίτητα ότι αισθάνεται ισχυρή και ακλόνητη σ΄όσα επιχειρεί να επιβάλλει στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Οι δηλώσεις του Ακάρ που από Αρχηγός των ΕΔ έγινε υπουργός Άμυνας αλλά δεν το ΄χει καταλάβει, ήρθαν να …υποστηριχθούν με τις φωτογραφίες που δείχνουν το Barbaros να πλέει κάπου ανοιχτά και δυτικά της Κύπρου, “περικυκλωμένο” από τουρκικά πολεμικά πλοία!

Στην φωτογραφία ΔΕΝ διακρίνονται η ελληνική φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ και τα 4 αμερικανικά αντιτορπιλικά που παρακολουθούν τον τουρκικό πλωτό θίασο!!!

Το μόνο σωστό που μας είπε ο Ακάρ με τις δηλώσεις του, είναι ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα πρέπει να αφήσουμε τα ελληνοτουρκικά εκτός της πολιτικής διαμάχης. Για άλλο λόγο το είπε ο Ακάρ, αλλά έχει δίκιο.
Ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις των ελληνικών κομμάτων που θα επισημαίνουν και στον κ.Ακάρ ότι θα πρέπει τώρα που είναι υπουργός Άμυνας να σιωπήσει. Υπάρχει κι άλλο ρήμα στα ελληνικά, αλλά δεν είναι ευγενικό να το χρησιμοποιήσουμε…