Όπως ανέφερε ο 63χρονος ηθοποιός, σπάνια αγοράζει καινούργια πράγματα, τρώει από πάγκους τροφίμων και χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσο περισσότερο μπορεί και ζει μόλις με 102 δολάρια το μήνα.
© chow-taiwan© chow-taiwan2
Παράλληλα, ο Chow ανέφερε ότι μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε το ίδιο Nokia κινητό. «Το άλλαξα πρόσφατα μετά από 17 χρόνια επειδή σταμάτησε να λειτουργεί», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τα ρούχα του, ανέφερε ότι προτιμά να ψωνίζει μόνο από καταστήματα με εκπτώσεις και να φοράει μόνο τα ρούχα που νιώθει άνετα. «Δεν φοράω ρούχα για τους άλλους ανθρώπους. Αν εγώ πιστεύω ότι τα ρούχα που φοράω είναι άνετα μου αρκεί».
«Το όνειρό μου είναι να είμαι ένας φυσιολογικός και ευτυχισμένος άνθρωπος. Το πιο δύσκολο πράγμα στην ζωή δεν είναι το πόσα λεφτά βγάζεις αλλά το πως να έχεις ήσυχη και γαλήνια την ψυχή σου», πρόσθεσε.
Να αναφέρουμε ότι η περιουσία του ηθοποιού υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια και εφόσον ο Chow και η γυναίκα δεν έχουν παιδιά σκοπεύουν να αφήσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μάλιστα, το ζευγάρι ίδρυσε το δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα πριν από πολλά χρόνια.
«Τα χρήματα δεν είναι δικά μου. Εγώ απλά τα κρατάω ασφαλή μέχρι να έρθει η ώρα»,δήλωσε ο Chow