Με τη φύση και τη μανία της δεν μπορεί να τα βάλει κανείς! Απόδειξη όσα συνέβησαν με τον τυφώνα Michael, που έπληξε τις ΗΠΑ. Ακόμη και τις πιο οργανωμένες δομές της όπως η αεροπορική βάση Tyndall, στην οποία βρίσκονται τα πιο σύγχρονα και ακριβά μαχητικά του κόσμου: τα F-22 Raptor. Το κόστος ενός τέτοιου αεροσκάφους υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια δολάρια! Κάποια απ΄ αυτά υπέστησαν ζημιές από τον τυφώνα ο οποίος όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες διέλυσε τα πάντα στο πέρασμα του!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο τυφώνας που πέρασε από τη βάση με ταχύτητα 250 χιλιομέτρων κατέστρεψε όλα τα σπίτια στα οποία στεγάζονταν το προσωπικό της μονάδας και προκάλεσε ζημιές σε αεροσκάφη που βρίσκονταν σε υπόστεγα.
Η βάση Tyndall είχε 55 F-22A Raptor. Πριν από τον τυφώνα , 33 αεροσκάφη μεταστάθμευσαν στη βάση Wright-Patterson στο Οχάιο. Τα υπόλοιπα ήταν σε συντήρηση, και δεν μπορούσαν να μετασταθμεύσουν αλλού εγκαίρως. Τα υπόστεγα στα οποία βρίσκονταν διαλύθηκαν από τον τυφώνα.
Εκπρόσωπος της ΠΑ των ΗΠΑ δήλωσε πως ακόμη δεν έχουν γίνει εκτιμήσεις για τις ζημιές που έχουν υποστεί τα αεροσκάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 10 αεροσκάφη έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.