Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ. /ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ.ΣΧΟΛΙΑ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΟΜΙΧΛΗ....ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ...ΑΠΛΑ KAΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ...ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ.. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 9 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΠΡΟΣ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ(ΠΧ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ). ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΟΓΙΚΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ .Ή Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ , Ή Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ

ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΜΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΟΛΥ ΨΗΤΟ",ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΗΦΑΛΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ 7 ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΣ", ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΧΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΑΕΦ-ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ/ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ/ΡΑΜΑ-ΜΠΟΥΣΑΤΙ ΕΝΩ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

2)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Ή ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ.ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ . ΠΧ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΑΛΟΝ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ..Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ,ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΠΡΟ ΔΥΟ  ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ, ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΡΑΠΤΑ). ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ-ΟΛΛΑΝΔΩΝ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ -ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΤΗΡΩ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

3)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΥ "ΣΦΙΧΤΗ" ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΗΣΗ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ, ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΦΡΙΚΗ ΚΛΠ.ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΑ 3-4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΓΙΝΑΝ 9 ΣΕΛΙΔΕΣ.ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

4)ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝA ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, , ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΝΟΤΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΤΙΡΑΝΑ-Α,ΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΩΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΚΑ.ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ...ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
.
5)ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ-, ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑ ΙΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤ ΙΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΣ..... ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΡΑΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΕΡ ΚΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...
..
6)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΟΤΖΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΡΙΒΩΝ ΈΙΤΕ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΑΙΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.