Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ/ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ/. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ./ΜΕΡΟΣ Β


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Α ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΕΒΟΔΑ ΣΑΜΟΥΗΛ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ Β ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΧΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΙΛΙΝΤΕΝ 1903, ΤΑ ΠΕΡ ΚΡΟΥΣΕΒΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ASNOM ΤΟΥ 1944.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ.ΜΕ ΤΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;;ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ....ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...
 
2)ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ(ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ),ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 'ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ', ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΜΗ-ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΜΕΣΩ ΜΟΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ. Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΓΡΦΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΣ ΓΚΑΜΕΛΑΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟΠΟΛΕΜΟ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ,ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
 
3)ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ", ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΓΚΟΤΣΕ ΝΤΕΛΤΣΕΦ, Ο ΝΙΚΟ ΚΑΡΕΦ, Ο ΝΤΑΜΕ ΓΚΡΟΥΕΦ, ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΕ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ;ΣΤΟΣΚΡΑ ΝΤΙ ΛΕΓΚΕΝ, ΣΤΟ ΡΑΒΙΝΕ, ΣΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ ;ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ;ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ,ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΜΑΡΙΤΑ', ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΡΙΝΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
 
4)ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΘΩΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑ ΧΑΡΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΕΦ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΩΣ ΝΙΚΕΣ!!!!
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ