Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

//ΤΖΕΙΜΣΜΠΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ. ΘΡΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ/ΜΕΡΟΣ Α.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΤΟΥ ΖΑΕΦ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΠΑΣΟΦΣΚΙ.(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ).Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΡΜΠΑΝ, ΕΝΩ ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕΡΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ., ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ...ΕΤΟΙΜΑΖ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2006-2016.

2)Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ-ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΓΥΑΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ -ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ,ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 65% ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ 198 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΥΑΡΩΝ.

3)ΟΓΚΡΟΥΕΦΣΚ ΙΣΥΜΦΩΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ.ΑΥΤΕΣ ΗΣΑΝ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΟΝΔΟΥΡΕΣ /ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΜΠΕΛΙΖΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΝΕΜΕΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ VMRΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΖΑΕΦ.ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ , ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ......ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΤΑΝΚ" ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ 580.00000 ΕΥΡΩ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ....

4)ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΩΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ. Ο ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΤΑΚΚΩΦ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ.Η ΜΑΓΥΑΡΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.ΠΡΕΣΒΗΣ, ΠΡΟΞΕΝΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ....ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΧΙΑΣ, Η ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. BILATΕ-SPAS/QAFE THANE(ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ)-KAFASAN(ΣΤΡΟΥΓΚΑ), ΚΑΙ ΣΧΙΣΤΑΒΕΤΣ/ΚΟΥΚΕΣ/ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ DRAGASH/FYROM TO IΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΟΥΓΓΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ. .ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ(ΛΟΓΩ ΠΑΡΥΣΙΑΣ ΟΥΓΓΡΟΦΩΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ/KAFASHAN ΠΡΟΣ QAFE THANE/ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ/10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ /12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΥΓΓΡΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ/ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....). ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,(ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ), ΗΤΑΝ ΡΚΕΤΑ 'ΠΑΓΩΜΕΝΗ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΙΚ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/KFOR , ΕΝΩ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.