Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)105 ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ/ΟΡΟΣΗΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-9ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-FYROM.ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ/Γ ΣΩΜΑ ΣΤΡATΟΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ.ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕI ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ...THN ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
2)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΣΟΚΑΜΠΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΧΛΑΔΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ/ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ.
3)Η ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΣΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΟΡΟΣΗΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.(ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ....ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ...)
4)Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ/ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΥΓΕΛΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ/ΕΥΖΩΝΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ/ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΥΣ)
5ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ/ΘΕΣ/ΚΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
6)ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΥΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Α ΚΑΙ Β ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΑΝ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 'ΟΜΠΡΕΛΑ" ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ 8Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ/ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΡΕΥΕ Η 15Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η 9Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ , ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ...ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.....
7)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ Μ.ΠΡΕΣΠΑΣ ΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ/ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ.
8)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ 'ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΠΟΥΕΔΡΑΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑ ΙΟΛΙΓΑΡΙΘΜΑ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ/ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΓΙΑ ΕΛΛΙΠΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.....ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ 'ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ' ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΚΤΥΛΟΣ....
ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ.