Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΚ - Άγιαξ: Παγκόσμια κατακραυγή για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

 
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.
Τα πρωτοφανή επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ - Άγιαξ για το Champions League ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων έκαναν το γύρο του κόσμου με εκτενείς αναφορές σε όλα τα μεγάλα Μέσα του εξωτερικού και φυσικά ακολούθησε η παγκόσμια κατακραυγή τους.
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Στην Αγγλία (Daily Mail, Mirror, Independent, Sun), στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία ακόμα και στην Αργεντινή και την Αμερική ασχολήθηκαν με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και η αναφορά όλων κυρίως είχε να κάνει με τη βόμβα μολότοφ, τις φωτοβολίδες και τους αιματοβαμμένους οπαδούς του Άγιαξ.
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Τα τρομερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ έγιναν θέμα σε όλο τον κόσμο με την είδηση να φτάνει μέχρι και στην Φινλανδία, τη Βενεζουέλα, αλλά και την Ταϊβάν!
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Ο "The Guardian" αναφέρει: "Η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ χάλασε από σοβαρές συμπλοκές οπαδών. Οπτικοακουστικό υλικό δείχνει βόμβες μολότοφ να εκτοξεύονται στις κερκίδες. Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με αναφορές χτύπησε οπαδούς του Άγιαξ πριν από το ματς".
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Η "Sun" τονίζει: “Οργή μεταξύ οπαδών: Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτους οπαδούς του Άγιαξ και τους πέταξαν βόμβες μολότοφ πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League”
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Η ιταλική "Gazzetta" που έχει και βίντεο από τα επεισόδια σημειώνει: "Μολότοφ και επεισόδια μεταξύ των οπαδών έξω και μέσα από από το γήπεδο".
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.Και στην Πορτογαλία η Record επικεντρώνεται στη ρίψη μολότοφ στους οπαδούς του Άγιαξ: "Η στιγμή που οι φίλοι της ΑΕΚ πετούν μια μολότοφ στους οπαδούς του Άγιαξ" είναι η σχετική αναφορά, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο.
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A. 
Η "USA Today" γράφει: “Ματς για το Champions League χάλασε από οπαδούς που πετούσαν βόμβες μολότοφ"
© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.