Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

ΤΕΡΜΑ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ/ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ANΑΙΜΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ./ΜΕΡΟΣ Α.


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1) ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...ΤΟΟ SOFT . ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ "ΣΤΑΥΡΩΣΗ' ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΖΗΤΗΜΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ.ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ.ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ-ΜΠΟΛΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΙΚ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΟΧΙ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΣΘΕΝΤΕΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ.

2)ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ/ΠΡΕΣΒΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ.ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ Κ.ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ-Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Π.ΠΙΠΙΝΕΛΗΣ-ΑΔΩΝΗΣ ΚΥΡΟΥ ΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΓΚΡΟΜΙΚΟ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ/1955, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 1990 ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ 2 ΣΥΝ 4.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ.ΕΚΚΡΕΜΕΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ Η ΣΕΡΒΙΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ (ΤΟΤΕ), ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ε. ΧΟΤΖΑ.

3)ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΙΣ 29-7-1946.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΕΡΟΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΧΑΜΠΣΑΙΡ,ΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙΝΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΣΩΝ/ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΛΩΝΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ(ΚΑ ΙΜΕΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ...)

4)ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΟΑΣΕ,ΣΤΗΝ ΕΕ,ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΑΓΥΑΡΙΚΟ -ΟΥΓΓΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΣΕ ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΣΕ ΖΑΠΑΡΙΓΙΑ/ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΜΟΛΔΑΒΙΑ/ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ/ΑΜΠΧΑΖΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ ΩΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΑΦΩΝ, Η ΑΘΗΝΑ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΩΣ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ , ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠEΡΙΟΔΟΥ 1946-1948..ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 'ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΔΙΕΝΕΞΗΣ'. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.
ΑΡΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.ΟΧΙ SOFT.ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.ΤΑ SOFT ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΕΣ. ΤΑ HARD ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ.ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.