Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

ΥΠΟΥΛΕΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ./ΜΕΡΟΣ Α
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ-ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ FYROM ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ 33-34-35-36 ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ.

2)ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 36 ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ', ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ASNOM(!) ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ(!) ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ",ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ/ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ' ΑΓΩΝΩΝ...ΚΛΠ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΥΛΗ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΙΛΕΙ;Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΤΟΥ 1903 ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 'ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΗΤΑΝ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ,ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΓΙΑΝΕ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΝΙΚΟ ΚΑΡΕΦ, ΝΤΑΜΕ ΓΚΡΟΥΕΦ ΚΑ ΗΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΤΟΦΙΟΙ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. . ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ;
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ASNOM ΣΤΟΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡ ΣΤΟΠΙΣΙΝΣΚΙ, (ΣΥΝΟΡΑ ΣΕΡΒΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ/ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ),ΑΠΛΑ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ FYROM.(ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ)

3)ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΛΙΝΤΕΝ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1944 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ , ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ 'ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ' ΗΣΑΝ ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΙΛΟΙ ΈΙΤΕ ΣΕΡΒΟΦΙΛΟΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡ ΚΟΛΙΣΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΚΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 'ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ'
ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΘΟΝΤΙΑ ΑΝΤΟΝΩΦ-ΤΣΕΡΤΟ, Ο ΠΑΝΚΟ ΜΠΡΑΣΝΑΡΩΦ , Ο ΠΑΒΕΛ ΣΑΤΩΦ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΚΟ ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ Ή ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ Ή ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ"ΣΕΡΒΙΚΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ' ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΝΗΣΑΚΙ ΟΤΟΚ ΓΚΟΛΙ. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ.. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ; ΑΝ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΖΟΝΤΕΣ , ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ. (ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝΕ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ). ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ 2017, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ "ΚΕΝΑ'ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
.ΚΑΙΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ' ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΤΟΜΑ. (ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΙΣΑΚΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "TREN"/ΜΟΜΕΝΤ/ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ. .ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ 1454 ΣΕΛΙΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑΣ-ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ/ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ Η "Μ' ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ(ΠΟΥ ΤΟΣΟΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ., ΕΝΩ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΙΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ".ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ FYROM , ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΠΟΣΤΟΛΣΚΙ (ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ), ΔΕΝ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΛΛΑ ΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.