Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΥ , ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΥΑΡΩΝ...ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ...Ι ..


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ..Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΙΕΣ/ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.
2)ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΜΠΑ-ΧΟΡΓΚΟΣ-ΡΟΣΖΚΕ.
3)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ.
4)ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΘΟΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL
5)ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ-ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ ΜΕΧΡΙ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΟΥΓΓΡΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΚΥΡΙΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΝΤΟΥΞ , ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
6)Ο ΒΟΥΣΙΤΣ ΕΠΕΣΗΝΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΕΠΕΡΡΙΨΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ.
7)ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΕΣΒΗ ΝΤΟΥΞ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΥΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ.
8)Ο ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΕΛΕΝΚΟ ΜΙΛΑΝΚΩΦ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.
9)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΣ FYRΟM(ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ), ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ,ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ.....ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ , ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ Ή ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ.
10)ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ-ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΖΑΕΦ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ,ΟΠΟΥ ΥΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΝΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΝΑ ΜΠΡΑΝΜΠΙΤΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΑΜΟΥΣ ΧΑΡΑΝΤΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΥΝΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ.