Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΔΙΑΦΥΓΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ/ΕΤΣΙ ΔΙΕΦΥΓΕ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FYROM ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ...Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΥΑΡΩΝ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ./ΜΕΡΟΣ ΒΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ/11 ΤΟΥ ΜΗΝΑ/. ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΙΓΚΟΥΡΙΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΩΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΚΔΟΣΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ Η INTERPOL.ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ/ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΟΥΥΓΡΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ. 

2)ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ VERMIS-GUSINIE KAI THN HANI I HOTIT (MALESI MADE) ΠΡΟΣ ΒΟΖΑJ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟ QAFE VRANICE/ΤΡΟΠΟΓΙΑ ΠΡΟΣ PLAV.ΟΜΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ./ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. . ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ VOLKSWAGEN JETTA. ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ. ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΟΖΕΦ ΖΟΛΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΦΕΛΕΖΝΤΖΙ ΣΑΜΠΙ. . ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 23.00ΜΜ /ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΠΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑ.
ΕΔΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΠΙΕΛΟ ΠΟΛΕ /ΓΚΟΥΣΤΟΥΝ/ΝΤΟΜΠΡΑΚΟΒΟ-ΠΡΙΠΟΛΙΕ..ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.


3)ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUX, <ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΙΠΟΛΙΕ./ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝΟ ΜΑΓΥΑΡΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΒΙΣΑΝΤ ΤΗΣ ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Η ΜΙΑ ΑΠΟ HERCEGZANTO ΠΡΟΣ KILEBIJA ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ TOMPA-HORGUS-ROZSKE.ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΟΥΓΓΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. . ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΠΛΕΟΝ(ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ )ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΣΤΗΣ.Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΗΤΑΝ "ΛΥΚΟΣ'.

4)ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΔΕΝΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΚΗΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΣΥΛΟΥ.. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΝ MΑDAL, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΝΩΡΙΣ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡIO ARANY KAVIAR.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΩ TWITTER.

5)ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ 4 ΔΙΠΛΩΜΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΥΑΡΩΝ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΑΕΦ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ VMRO.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΟΥΓΓΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΣΕ 4 ΧΩΡΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΖΑΕΦ-ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ-ΣΠΑΣΟΦΣΚΙ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΤΑΛΑΤΙ-ΑΧΜΕΤΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΠΑΣΟΦΣΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 12ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΟΧΘΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΕΚΕΙ!!!...ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ...ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΟΥΝΑΒΗ.....ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΕΩΣ ...ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΒΑΛΣ.!!!


6)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΛΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ...ΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ....ΣΕ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ/ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΡΑΜΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ...ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΗΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ...