Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟI . ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ-ΔΙΕΘΝΗ


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ-ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ-ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
 
2)Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΜΟΥ ΤΟΞΟΥ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ/ΕΝΑΝΤΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΙΣΚΕΝΤΕΡΟΥΝ.
 
3)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΟΣΟ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
 
4)Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 1-4-5-6-7. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 10.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ 10-11-12.
 
5)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ .
 
6)Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΡΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ , ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΟΥΝ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 78ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ.
 
7)Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΤΣΙΦΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΣΑ.ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ-ΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.ΜΑΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ (ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ...)
 
8)ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ FYROM, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ.ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.(ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
 
9) ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 36 ΠΕΡΙ ASNOM ΚΛΠ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ , ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ" ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ"(ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
 
10)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ(ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
 
11)ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ./ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.