Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

RENEA/ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΕΠΕΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΜΗΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ , ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΡΙΘΜΕΙ. ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΚΟΔΡΑ-ΦΙΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ.

2)ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΡΕΝΤΣ ΣΕΧΟΥ

3)ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ , ΕΝΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΔΙΚΕΥΤΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ..ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.

4)Η RENEA ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ". ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΗ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΖΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.

5)ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ/ΤΗΝ CGS-9, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ/ΝΟCS -NUCCEO OPERATIVO CENTRΑLE DI SICURETA-ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ-GICN. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1972 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.