Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

YΠΟΤΟΝΙΚΟΤΑΤΟΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΙ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ

 
 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 
 
 
1)ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΑΤΗ, ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ο "ΠΟΛΥΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΡΑΜΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚ Ο ΡΑΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΜΠΟΥΣΑΤΙ Ή ΤΗΣ ΥΥΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ή ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ).ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΜΠΡΕΛΙΑΚΑ" ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ/ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 
2)ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ, Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ Ο ΡΑΜΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.ΑΡΕΣΕΙ΄΄Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ , ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΗΔΕΣ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΝΕΤΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΙΑ,ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.....Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ.
 
3)ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΩΣ 'ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ' 52 ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.. Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ..Ο ΡΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΑΜΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΙΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΧΟΤΖΑ-ΑΛΙΑ, ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ "ΣΥΜΜΑΧΟΣ',ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΣ.
 
4)ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ,ΟΤΙ Η ΝΩΧΕΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΑΡΜΟΣΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ
 
.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ.ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΑΝΕΜΕΝΑ ΑΠΟ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΠΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ), ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.