Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018

ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ/24-25/12/2018
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ 5-6 ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΩΝ 2200 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΤΙΛ ΤΕΜΕΝ.ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ.


2)ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 30-60 ΗΜΕΡΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΓΟΣ ΒΟΤΕΛ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 22 ΜΙΚΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΙΔΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑ.


3)ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 12 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.. 8400 ΕΝΙΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ FSA/ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΙ ΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΜΙΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΙΣ ΠΡΟΣ ΑΖΑΖ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1800 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ(ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ-ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ). ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΥΝ DADAD. SAJIR, KIRATA KAI BULDUK.


4)ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ, ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ(ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ) , ΠΟΛΛΕΣ ΕΚ ΤΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ..

.
5)ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ , ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΥΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ-ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΡΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , Ο ΜΑΚΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.