Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/30-31 ΔΕΚ 2018/ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΤΖ/ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ/ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΟ-ΡΩΣΟΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΦΟΡΙΩΝ ΩΣ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΥ ΑΣΑΝΤ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ  ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ...ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ...)

2)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ-ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ/4 ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΞΗΣ.

*ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 21 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛ ΑΡΙΜΑ/ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200-250 ΑΝΔΡΕΣ.
*ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ 12 ΓΑΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ(ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ ΚΑΝΣΑΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΔΡΕΥΕΙ ΜΙΚΡΗ ΙΟΡΔΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
*ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ /ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15-18 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΙ(ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΟΥΣ /ΤΟΥ FSA)
*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΥΡΔΟ-ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ/Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΑΣ-ΣΟΥΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ 4 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
*ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
*ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΧΡΑΡ ΑΛ ΣΑΡΚΙΓΙΑ(ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ)/ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΠΟΥ ΔΙΑΚΕΙΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ.


3)Η ΜΟΣΧΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΜΠ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

4)Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ, ΧΑΣΑΚΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

5)ΑΠΟΨΕ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤ ΜΑΣΙΕΝΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

6)Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ
.
7)ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 100 ΗΜΕΡΕΣ.". ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.(ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ CENTCOM)


8)ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΔΩΣΕ 9ΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ), ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ "ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΦΡΙΝ-ΑΛ ΜΠΑΜΠ-ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΙΚ ΣΤΗΝ ΒΔ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!"

9)ΠΡΙΝ ΛΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ/ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑ ΣΥΡΙΑ. Ο ΓΚΡΑΧΑΜ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ -ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ-ΤΟΝ ΠΑΣΤΟΡΑ ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ. ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ/ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜ ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.