Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Απάντηση στην Τουρκία για την έκδοση Γκιουλέν νέες αποκαλύψεις για τον Μάϊκλ Φλιν!

Ένας επιχειρηματίας πρώην συνεργάτης του πρώην πλέον συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντ.Τραμπ, Μάϊκλ Φλιν κατηγορείται ότι ενήργησε ως πράκτορας ξένης κυβέρνησης και συμμετείχε σε συνωμοσία για να εκδοθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Τούρκος κληρικός Φετουλάχ Γκιουλέν.
Σύμφωνα με την Washington Post ο Μπιχάν Κιαν κατηγορείται ότι συνωμότησε με τον Τούρκο επιχειρηματία Εκίμ Αλπτεκίν για να επηρεαστούν Αμερικανοί αξιωματούχοι και η κοινή γνώμη για την έκδοση Γκουλέν.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας κατηγορείται ότι σχεδίασε και χρηματοδότησε την αποστολή των Κιαν και Φλίν.Ο Αλπτεκίν βρίσκεται στην Τουρκία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν στην κατοχή τους μηνύματα του Αλπτεκίν σύμφωνα με τα οποία σε επικοινωνία που είχε με τον Φλιν ανέφερε πως υπήρχε πράσινο φως “για τον προϋπολογισμό και την εφαρμογή του σχεδίου”.
Η σημαντική αυτή αποκάλυψη γίνεται ένα 24ωρο μετά από τις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου ,σύμφωνα με τις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ “εργάζεται για την έκδοση του Γκιουλέν στην Τουρκία”. Μάλλον τους …περιεργάζονται τους Τούρκους. Κοινώς τους δουλεύουν…