Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΙΑ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΤΙΓΜΗ..". Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΝΩ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΝΑ ΕΙΧΕ 20ΛΕΠΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ, ΕΝΩ ΠΡΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ CENTCOM ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ-ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝΕ 22 ΜΙΚΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ), ΕΝΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΤΙΟΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ Ο ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ(ΠΡΩΗ Α/ΓΕΕΘΑ) ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΟΥΜΤΑΡ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΕΦ ΤΣΕΤΙΝ, ΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΤΙΝ ΤΕΜΕΛ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 24-25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ.ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ 6 ΚΑΙ 7 ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΔΑΝΑ ΚΑΙ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ, ΤΗΣ 5ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ, ΤΗΣ 58 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΑΤΛΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΙΟΥΡΦΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ 8000 ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΙΝΤΛΙΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

3)ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑΛ ΑΜΠΙΑΝΤ, ΡΑΣ ΑΛ ΑΥΝ, ΑΥΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ, ΝΤΕΡΜΠΑΣΙΓΙΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΚΙΓΙΕ.

4)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΝ ΝΤΑΝΤΑΝΤ, ΑΥΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ, ΟΥΣΑΡΙΓΙΑ, ΑΛ ΧΑΣΑΚΑ, ΧΑΡΑΝΤ ΙΣΚ, ΑΥΝ ΙΣΑΧ, ΤΑΛ ΤΑΜΙΡ, ΤΑΛ ΝΤΑΥΝΤΑΡ, ΡΟΥΜΕΙΛΑΝ, ΑΣ ΣΑΝΤΑΝΤΙ ΚΑ.. ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ , ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ.

5)ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ Ο ΚΑΘ ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΜΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΙ, ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ , ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΝΕΘ ΜΑΚΕΝΖΙ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΚΑ
.
6)ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-CENTCOM ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ.