Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε τη Ραμάλα !!

Ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε τη Ραμάλα
Ο ισραηλινός στρατός έκλεισε όλες τις εισόδους και τις εξόδους της Ραμάλα έπειτα από ένα νέο κύμα αιματηρών επιθέσεων
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έκλεισε όλες τις εισόδους και τις εξόδους προς την ντε φάκτο πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, την Ραμάλα, έπειτα από δύο επιθέσεις που στοίχισαν την ζωή σε δύο Ισραηλινούς στη Δυτική Όχθη.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι δύο Ισραηλινοί σκοτώθηκαν όταν ένας Παλαιστίνιος πυροβόλησε εναντίον τεσσάρων Ισραηλινών στον εβραϊκό οικισμό της Όφρα, στην ίδια περιοχή όπου σε μια άλλη επίθεση Παλαιστινίου ενόπλου την Κυριακή έχασε τη ζωή του το νεογέννητο μιας Ισραηλινής.
Από τη σημερινή επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας Ισραηλινός όταν ο ένοπλος Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ εναντίον μιας στάσης λεωφορείου και στη συνέχειαι διέφυγε με αυτοκίνητο.
"Αντιλαμβανόμαστε ότι το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την Ραμάλα. Επομένως κλείσαμε όλα τα σημεία εισόδου προς την Ραμάλα και όλες τις εξόδους της πόλης.
Διενεργούμε έρευνες εκεί...", είπε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων J. Conricus.
Το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για δύο επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις Ισραηλινούς-στη σημερινή επίθεση και σε εκείνη της Κυριακής- στη Δυτική Όχθη, υποσχόμενο ότι το εβραϊκό κράτος δεν θα έχει "ούτε ασφάλεια, ούτε σταθερότητα" σε αυτά τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.
Σε ανακοίνωσή της, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς -Ταξιαρχίες αλ Κασάμ- που ελέγχει την Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε τον θάνατο δύο "μαχητών" της που σκοτώθηκαν την νύχτα από τις ισραηλινές δυνάμεις.


www.bankingnews.gr