Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

EΡΧΟΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ-ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ2019. ΘΑ ΑΛΛΞΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ/ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ./ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΤΙΣ/ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΘΙΣΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ./ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ2019 ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ./ΜΕΡΟΣ Β..ΓΡΑΦΕΙ ΟΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ , ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ,,ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΑΓΝΙΣΤΑΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ-ΑΝΕΔΑΦΚΕΣ -ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ), ΕΝΩ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ.

2)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΤΙΣ,ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ , ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ , ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΝ ΣΑΣΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ, Ο ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, Ο ΡΟΜΠ ΠΟΡΤΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΑΙΟ, Ο ΤΖΕΦ ΦΛΕΙΚ Α ΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ, Η ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΝ, Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΜΠΟΜΠ ΚΟΡΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΝΝΕΣΗ, ΟΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ , ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΑΚΙ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ"ΑΝ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ ΔΕΝΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΓΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ!!'.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΤΩΝ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΕΡΟΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΓΟΥΩΡΝΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ..ΟΛΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ(ΣΕΙΡΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ).

3)Ο ΜΑΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΊ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ". ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ"ΑΥΤΟ ΝΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΚΜΑ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ-ΣΥΝΕΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ".ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ,ΕΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ".ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ RESOLUTE SUPPORT ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ"ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 39 ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΕΙ".. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ -ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΟΤΡΑΜΠ-ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ".

4)Ο ΜΑΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ(ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ) ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΣΟΓΚΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ ΣΤΟΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ "ΧΑΝΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!"

5)ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΝΕΙΑ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ "ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ". ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΗΣΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΗΛΑΔΗ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ,Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑ ΧΩΡΕΣ.ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!, ΕΝΩ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙΙ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ Ο ΜΑΤΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΟΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2020.ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 3-4 ΟΝΟΜΑΤΑ.

6)ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΕΙΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΦΑΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ , ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-S400 ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΜΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ (!), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑ. Ο ΜΑΤΙΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ "ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝΕ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!!!"

7)Ο ΜΑΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ , ΕΝΩ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ".

8)ΧΘΕΣ ΠΑΡΣΚΕΥΗ Ο ΜΑΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΠΛΕΙΑΔΑ ΓΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝΗΠΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ(ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ)-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ(ΤΑΜΠΑ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ)-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ/ΙΝΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ,ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΣΕ ΜΑΙΑΜΙ/ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΜΑΧΑ/ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ..ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ Μ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ..ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ -ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΛΟΡΙΑΝ ΠΑΡΛΙ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΓΚΑΒΙΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ./ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.