Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

ETOIMOI OIΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ Β.ΣΥΡΙΑ/ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ/BΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ/ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ./25-12-2018ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ-Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΠΩΛ ΣΕΛΒΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΡΚ ΜΙΛΕΙ(ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΟΤΖΕΙΜΣ ΜΑΚΟΝΒΙΛ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΕΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΑΡΙ ΤΟΜΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΡΑΜΠ

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ/ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΝ ΑΝΜΠΑΡ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΤΙΡ ΕΛ ΖΟΡ.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑΝΤΙ(ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΙΡΑΚΙΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΝ ΑΝΜΠΑΡ)/ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΧΛΜ , ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΡΟΥΜΑΝΑ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛ ΡΟΥΤΜΠΑΧΙ/ΠΕΡΙΠΟΥ 310 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΜΑΝΤΙ/ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ 110 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ 4800/ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛ ΡΟΥΣΤΑΜΙΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΝΑΔΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ.

3)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΜΜΑΤΟΣ AKP ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ 'ΥΠΕΡΕΠΙΤΑΥΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (΄) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

4)ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΚΑΝΤΙ ΕΙΖΕΝΚΟΤ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΕΝΩ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝΕ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑ.

5)ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ , Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ' ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 11.700 ΑΝΔΡΕΣ. ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΝΤΑΜΠΙΚ-ΑΖΑΖ-ΑΦΡΙΝ -ΜΑΡΕΑ-ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ-ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛ ΡΙΦΑΤ.

6)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (68 ΧΩΡΕΣ)ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΜΠΡΕΝΤ ΜΑΓΚΕΡΚ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ Ο "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ' ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ...ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ". ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ....

7)ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΠΟΨΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 12Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ , ΕΝΩ ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΤΗ!!!