Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

OΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ / ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ-ΗΠΑ-ΣΥΡΙΑ./ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ.

2)ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ-ΜΕΣΩ ΕΜΑΙL-ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ CENTCOM ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 (ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ INHERENT RESOLVE) ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΙΝΙ-ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ 68 ΚΡΑΤΩΝ/ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ/ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΩΛ ΛΑΚΑΜΕΡΑ(ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 18ου ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ/ΦΟΡΤ ΜΠΡΑΓΚ-ΒΟΡ ΚΑΡΟΛΙΝΑ), Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΓΚΙΚΑ, Ο ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΣΑΝΤ ΦΡΑΝΚΣ, , ΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΑΚΑ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΧΑΒΙΕΡ ΜΠΡΟΥΝΣΟΝ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ -Όπως ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ -ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018, ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΩΛ ΦΟΥΝΚ. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΙΡΚ ΣΜΙΘ , ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.


3)OΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ 22 ΜΙΝΙ-ΒΑΣΕΩΝ , ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ 52 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ/ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ HUMMER KAI 8 ΦΟΡΤΗΓΑ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΜΑΛΚΙΓΙΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΙΡΑΚΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΕΡΜΠΙΛ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ-ΌΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ-ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2017/ΜΑΙΟ , ΕΛΑΦΡΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.

4)Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ 1100 ΑΝΔΡΕΣ.ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ 280 ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ.