Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2019-2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ/ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ SKY,, KAΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΣΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ,ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ.

2)ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ, ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ,ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ 2019.ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ-ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΕΞΕΛΙΣΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΑΦΡΩΝ ΚΑ ΟΠΛΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.

3)ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙΤΑ ΤΕΡΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ., ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ/ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΡ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΝ.ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ , ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ , ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ

4)ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΣΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΥΛΕΣ.ΤΟΤΕ Η ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΕΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ/ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ή ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΔΣΕΩΩΝ ΚΑ. /ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΤΟΓΝΩΣΤΟΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΠΟΛΕΙΣ"....ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑΣΕΙΣ...

5)Ο ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΤΥΧΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΣΕ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 2017 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ(ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ).ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ Ή ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΩΝ.

6)ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ-ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ-ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ..ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ),ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜ ΠΙΟ ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ'ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ'. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΩΣ ΚΑΙΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΠΙ 28ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ,ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.