Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

“Η κρίση των βομβαρδιστικών”! Οι Ρώσοι έστειλαν Tu 160 στη Βενεζουέλα...

Η επίσκεψη Μαδούρο στη Μόσχα και η συνάντησή του με τον Πούτιν, έφεραν δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-160 στη Βενεζουέλα! Στο βίντεο η άφιξή του.

Πεντάγωνο και Στέιτ Ντιπάρτμεντ ,όπως είναι φυσικό αντέδρασαν σε υψηλούς τόνους, για την παρουσία στρατηγικών ρωσικών βομβαρδιστικών στη Βενεζουέλα.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο καταδίκασε την απόφαση της Μόσχας να στείλει τα στρατηγικά βομβαρδιστικά σκάφη Tupolev TU-160 Blackjacks στη Βενεζουέλα.
Με οργισμένο μήνυμα του στο twitter αναφέρει ότι “η διεφθαρμένη κυβέρνηση (σ.σ τον Μαδούρο εννοεί) σπαταλά το δημόσιο χρήμα και καταπιέζει τον λαό που υποφέρει”.
Σύμφωνα με το Reuters, το Κρεμλίνο απέρριψε την αμερικανική αντίδραση , λέγοντας ότι είναι άστοχο και λάθος ,ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο να καταδικάζει την προσγείωση δύο στρατηγικών βομβαρδιστικών στο Καράκας.
Ο Rob Manning, εκπρόσωπος του Πενταγώνου, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να βοηθήσουν πολίτες της Βενεζουέλας παρέχοντας τους ιατρική βοήθεια και την ίδια ώρα η Ρωσία στέλνει βομβαρδιστικά.