Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Μητσοτάκης επιτέθηκε ξανά στον ΥΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη


Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να μαζέψει τα όσα είπε περί “Σπαντιδάκη” για τον Ναύαρχο Αποστολάκη. Χαρακτήρισε λάθος του να δεχτεί την πρόταση Τσίπρα και προσπάθησε να επισημάνει ότι η κριτική του αφορούσε κυρίως στον κ.Τσίπρα. Στον οποίο είπε ότι τα παράσημα πρέπει να τα τιμούμε κι όχι να τα μπλέκουμε με την πολιτική.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον κ.Αποστολάκη τον οποίο χαρακτήρισε πολιτικό ο οποίος θα κριθεί γι΄ αυτό. Στη συνέχεια του έθεσε το ερώτημα ποιος έδωσε εντολή για να πετάξουν τα δύο Mirage 2000 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο ΥΠΕΘΑ, λέγοντας ότι όποιος θέλει τιμές και μεγαλεία “να τα πληρώνει από την τσέπη του”.
Από χθες το πρωί είναι γεγονός ότι η ΝΔ “ψάχνεται” για επιθέσεις στο νέο ΥΕΘΑ. Πρόχειρα και ερασιτεχνικά αξιοποίησαν το άρθρο του Γιάννη Πρεντεντέρη από τα ΝΕΑ κάνοντας την απίστευτη σύγκριση με τον …Σπαντιδάκη, Το αποτέλεσμα του πυροτεχνήματος γνωστό… Για να προλάβουμε το επόμενο; Είναι θέμα χρόνου να ακούσουμε και να διαβάσουμε ξανά ότι ο κ.Αποστολάκης στην πολυετή καριέρα του υπήρξε και υπασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου. Το είχε χρησιμοποιήσει η ΝΔ και στην προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2015.