Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΥΣΕΑ -ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΝΩΛΑΚΟ ΘΑ ΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΤΗΝ ΤΑΞΗ 84 ΠΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ,ΕΝΩ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ , ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
2)ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΓΝΩΣΕΙΣ-ΟΡΑΜΑ-ΕΠΑΦΕΣ-ΚΥΡΟΣ-ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΑΠΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ/ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ NRDC-GR) , ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΙΚ ΜΑΛΕΙ-ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ-(ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ) ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ(ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΕΛΕΡ), ,ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ , Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.(ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΛΠ 4 ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ 11 ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΩΣ ΚΑΙ CENTERS OF EXCELLENCE ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΕΤΡΟΥΣΕ.
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥ ΗΣΥΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥΣ). ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ , ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΜΑΧΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ LESSONS LEARNED ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΑΛΛΟ NATIONAL DFENSE UNIVERSITY/FORT McNAIRE-WASHINGTON DC , ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΣ(Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ).ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
3)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΟΝΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ 2005.. ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ.ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.(ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΤΑ "ΤΟΤΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ....'(ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ) , ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ FYROM ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ, ΠΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΥΡΣΟΣ Α-Β-Γ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΙΤΟΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ./ΚΚεσ ..ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ....
4)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΕ ΟΛΩΝ ,ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ .ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.(ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ.ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ.ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!! ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
5)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ/ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΣΠ/ΓΕΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ 'ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ' ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ... ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ-ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΑ ΕΧΩ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ. Η ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ"..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΚΛΠ.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ,ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ,ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ,ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΣΕ ΛΙΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 'ΙΔΙΟΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ,ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ " ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ .ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΣΕΙΡΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΚΛΑΔΟΥ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΥ ΟΑ/ΓΕΕΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ(ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ-ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ-ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ-ΟΖΕΛ-ΑΚΑΡ-ΓΚΙΟΥΡΕΛ ΚΑ)
6)ΤΕΛΟΣ ΘΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΛΚΥΣΕΩΝ. Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ 'ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΣΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ'. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 30.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Α/ΓΕΑ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΧΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ 1993 ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΣΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ/7 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΥΝ 4 ΑΡΧΗΓΟΙ/2 ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ 2 ΑΝΤΙΠΤΕΡΡΧΟΙ.ΤΟ 1993 ΣΤΑ ΤΕΛΗ/ΤΟΤΕ ΥΠΟ Α/ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΜΗΝΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ) ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ 7 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ-ΕΠΑΝΛΘΟΝΤΕΣ ΚΙ 5 ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.(ΕΠΙ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΡ ΑΡΣΕΝΗ)
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΙΝΙ -ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΥ/ΓΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΔΑ/ΝΥΝ ΑΣΔΥΣ ΚΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ.ΜΗΝ ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΝΔ ΤΟ 2004 ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ(ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ). ΜΗΝΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΚΛΠ ΚΛΠ.ΘΕΩΡΩ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑ-ΑΠΡΙΛΙΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΜΠΟΥΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ.(ΑΦΟΥ ΜΠΟΝΑΝΟΣ-ΓΑΛΑΤΣΑΝΟΣ ΚΑ) ΗΣΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
7)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΒΟΥ(ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΥΑΓΓΛΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟΣΙΤΣΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΦΕΘΑ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΣΤΗΝΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ(ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΥΦΕΘΑ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ). ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ) ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΙΜΜΑΤΙΣ ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΑΡ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ.
Ο ΜΑΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜ ΓΙΑ ΤΟΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ.. ΗΤΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. ΕΧΩ 14 ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
8)ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΕΦΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΛΑΘΟΣ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ. ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΒΕΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ....,