Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο κτύπημα Τραμπ στον Ταγίπ: Θα καταστραφείτε οικονομικά αν χτυπήσετε τους Κούρδους

Μία άνευ προηγουμένου προειδοποίηση έστειλε στην Τουρκία ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμα του στο Twitter. Αναφέρει ότι θα καταστραφεί οικονομικά η Τουρκία εάν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις χτυπήσουν τους Κούρδους.Ταυτόχρονα ανακοινώνει πάλι την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία, και καλεί τους Κούρδους να μην προκαλέσουν την Τουρκία.
Το μήνυμα είναι το εξής:
  • Ξεκινώντας την από καιρόύ λήξαντα αποχώρηση από τη Συρία, και ενώ θα χτυπάμε το μικρό υπόλοιπο χαλιφάτο του ISIS σκληρά, και από πολλές κατευθύνσεις. Θα επιτεθούμε ξανά από την υπάρχουσα σε κοντινή απόσταση βάση εάν επανεμφανιστεί. Θα καταστρέψει οικονομικά την Τουρκία εάν (οι Τούρκοι) χτυπήσουν τους Κούρδους. Δημιουργία ασφαλούς ζώνης 20 μιλίων.

Στο δεύτερο μήνυμα αναφέρει:
  • Ομοίως, δεν θέλουμε οι Κούρδοι να προκαλέσουν την Τουρκία. Η Ρωσία, το Ιράν και η Συρία ήταν οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι της μακροπρόθεσμης πολιτικής των ΗΠΑ για καταστροφή του ISIS στη Συρία – είναι φυσικοί εχθροί. Και εμείς επωφελούμαστε επίσης, αλλά τώρα είναι καιρός να φέρουμε τα στρατεύματά μας πίσω. Σταματήστε τους Σταματείστε τον ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 https://hellasjournal.com