Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΗ ΚΑΙΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ/Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ. ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΝΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ (Ι) ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ-ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΟΛΑ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ. ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΚΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.. ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.(ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ...ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ) Ο ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΜΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ(ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ) ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(NATIONAL DEFENSE UNIVERSITY/NATIONAL WAR COLLEGE) ΣΤΟ FORT ΜΑCΝΑIRE , ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. (ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ.ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΦOIΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ (ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ)

ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ.(ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ Ή Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ XVI M/K ΜΠΖ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Ή ΕΣΤΩ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ "ΘΡΑΚΗ" ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ. ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ/ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΠΕΖΝΑΥΤΩΝ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΙΚ ΜΑΛΕΙ.
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥ, ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΥ, ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. (ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΔΙΑΦΟΡΑ)

2))Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΙΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ-115 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ -ΚΕΤΑ-ΔΑΥ-ΔΑΕ-ΑΤΑ-ΓΕΑ.Ο ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΑΛΚΑΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ ΓΝΩΣΤΗΣ). ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ-ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΙΤΗΣΕΙ-ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ-ΣΕ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑ). ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑ.. ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝ(ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ). ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ./ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ.

3)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ. ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΣΕ ΛΙΛ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ--ΜΙΛΑΝΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ-ΣΤΕΤΙΝΟ- ΜΟΥΝΣΤΕΡ ΚΑ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Α/ΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
4)Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΖΟΓΑΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ 4 ΗΣΑΝ ΝΑΥΑΡΧΟΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΥΓΕΡΗΣ-ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΟΣ,Α ΓΑΜΕΜΝΩΝ ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ ΚΑ.....

ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ....