Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Οι κρίσεις στις ΕΔ δείχνουν “ταραχώδες διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου! Ποιον Πτέραρχο “δείχνει” ο Καμμένος

Οι πρώτες αποφάσεις του Συμβουλίου Αρχηγών για τις κρίσεις στις Ένπλες Δυνάμεις, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, ο οποίος διαπίστωσε ότι αξιωματικοί για τους οποίους είχε συμφωνηθεί πριν την αποχώρησή του από την κυβέρνηση να παραμείνουν ή και να προωθηθούν σε υψηλότερες θέσεις αποστρατεύονται.

Με μήνυμά του μέσα στη νύχτα στο twitter υποστηρίζει ότι τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις τις έκανε ο Επίτιμος Α/ΓΕΑ Γιώργος Αντωνετσής και ο ΣΥΡΙΖΑ με κομματικά κριτήρια:


Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
 
Ο Πτέραρχος Γιώργος Αντωνετσής , Επίτιμος Α/ΓΕΑ ήταν Αρχηγός ΓΕΑ τη περίοδο 1996-1999. Ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι έπαιξε ρόλο στις κρίσεις, λόγω της σχέσης που έχει με τον ΑΝΥΕΘΑ Πάνο Ρήγα.
Ο Π.Καμμένος πριν αποχωρήσει από την κυβέρνηση είχε συζητήσει με τον Τσίπρα ένα σχέδιο για τις κρίσεις στις ΕΔ, το οποίο προέβλεπε ότι Α/ΓΕΕΘΑ θα γινόταν ο Αντιστράτηγος Κ.Φλώρος. Α/ΓΕΣ ο Νίκος Μανωλάκος ο οποίος τελικά αποστρατεύθηκε. Για τον Αρχηγό Στόλου είχε συζητηθεί η παραμονή του στη θέση του. Αποστρατεύθηκε κι αυτός.