Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Ο Πάνος Καμμένος τουιτάρει: Η μόνη διαφορά με τον Τσίπρα είναι η Μακεδονία-Όλα πωλούνται στα Σκόπια

Με δύο απανωτά “τιτιβίσματα” ο Πάνος Καμμένος έδωσε τον τόνο των θέσεων και προθέσεων για το πολιτικό θρίλερ που εξελίσσεται με την στάση των ΑΝΕΛ και επικαλούμενος δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας σχετικά με την ρευστότητα της κατάστασης στα Σκόπια.O πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος (Δ) και ο βουλευτής Κώστας Ζουράρης (Α) στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στα γραφεία τους στη Βουλή, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ συναρτά ευθέως της εξελίξεις της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια (έχει προκύψει και νέα αναβολή της συνεδρίασης της Βουλής) με την στάση που θα κρατήσει το επόμενο διάστημα, τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα:

  • “Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό”.
Είναι πρόδηλο πως ο κ.Καμμένος ξεκαθαρίζει πως η μόνη διαφορά με τον κυβερνητικό εταίρο παραμένει το όνομα της Μακεδονίας και μόνο και δεν τίθενται άλλα ζητήματα, ούτε -προφανώς- αυτό της δυσπιστίας προς την κυβέρνηση και η απόσυρση της στήριξης από τους ΑΝΕΛ.

HELLAS JOURNAL