Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ/ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΜΥΝΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΑΚΑΡ-ΝΤΟΝΜΕΖ-ΠΑΚΝΤΕΜΙΡΛΙ. Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΦΑΧΡΕΤΙΝ ΑΛΤΟΥΝ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, , Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ, ΚΑ.

2)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ , ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ  Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΡΙΑΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΤΖ/ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΡΑΒΟ-ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΒΑΘΟΥΣ 30 ΧΛΜΜΕΣΑ ΣΤΟΣΤΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ , ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΛΑΜΙΚΚΡΑΤΟΣ.


3)ΕΠΙΣΗΣ Θ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ S400, ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΓΩΓΟ ΤURKISH STREAM(ΜΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ)ΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΟΥ  ΚΑ. .ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  ΑΦΟΥ  Ο ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ  ΜΠΟΡΝΤΙΚΩΦ ΚΑΙ ΣΕΡΓΚΕΙ ΝΑΡΙΣΚΙΝ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


4)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΚΑΤ ΙΔΙΑΝ 7 ΦΟΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ18 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΠΧ ΣΕ G20, ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ, ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑ.
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ  ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ