Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ FAST TRUCK ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟΝΟΡΒΗΓΟΥ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
2)ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΑΛΒΑΡΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΑΤΟ-ΣΚΟΠΙΑ
.
3)ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΠΕΝΚΩΦ /ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΝ Η ΣΟΦΙΑ ΦΕΡΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΡΑΣΙΜΙΡ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΦ.
4)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΜΗΤΙΚΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΚΕΙ ΜΠΕΙΛΙ ΧΑΤΣΙΣΟΝ-ΣΑΡΑ ΜΑΚΙΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΣ ΝΤΙΝΤΕΡ ΛΟΥΚΑΤΣ.
5)ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΓΓ/ΝΑΤΟ (ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ)ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑΣΙΝΤΑ ΑΡΝΤΕΡΝ/ΦΩΤΟ .(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑΤΟ-ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ)ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΠΙΑ-ΝΑΤΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΥΠΕΞ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ.
6)ΥΠΑΡΧΕΙΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ..(ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ 4 ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΡΩΙ.ΚΑΤΙΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.
7);ΣΤΙΣ 13-14 ΦΕΒΡΟΥΑΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ./ΔΙΗΜΕΡΗ
8)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΡΟΥΝΤΜΙΛΑ ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
9)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙΠΡΟΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
10)ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΤΑ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΠΟΥΔΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η FYROM ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ/ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ-ΝΟΜΙΚΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.