Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚO ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ/ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ/ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ .ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΠΟΛΥ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ 29 ΕΤΑΙΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.Σ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΝΑΤΟ.
2)ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.
3)ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΙ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ.
4)ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΖΗΤΗΝΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.
5)ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90, ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΜΕ.
6)ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΠΟΥ "ΔΟΓΜΑΤΟΣ XΑΛΣΤΑΙΝ" , ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1955-1971 Η ΤΟΤΕ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ FYROMΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΝ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
7)ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ
ΣΑ/ΟΗΕ.
8)ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚOΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.