Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Η απάντηση του δημοσιογράφου που με το tweet του άναψε φωτιές στις ΕΔ


Ο Νίκος Υποφάντης συνάδελφος απο το ΣΚΑΙ απαντά σε σχόλιο μας σχετικά με το tweet που έγραψε για τον νέο ΥΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη αλλα και για το «πούλημα» της Κύπρου. Η απάντησή του και αμέσως μετα η ανταπάντηση του Militaire.gr:
Αγαπητοί συνάδελφοι του www.militaire.gr .

 Σε απάντηση του σχολιασμού της άποψης μου στον προσωπικό λογαριασμό μου στο Twitter. Διαβάζοντας τα σχόλια σας για την ανάρτηση μου , μένω έκπληκτος για την απαγόρευση να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψη μας για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ,χωρίς να σκυλεύουν και να παραπληροφορούν «συνάδελφοι» δημοσιογράφοι.
Σας πληροφορώ ότι ουδείς από τους δημοκράτες στρατιωτικούς, εξέφρασε παράπονο. Τώρα εσείς ποιους στρατιωτικούς επικαλείστε εξοργισμένους ,μάλλον είναι αυτοί που προσυπογράφουν την συμφωνία των Πρεσπών .
Θέτω ορισμένα ερωτήματα σε εσάς:
Ποιοι καταδικάσθηκαν για την προδοσία και το πραξικόπημα της Κύπρου;
Ποιοι έδωσαν εσφαλμένες εντολές για την υπεράσπιση του νησιού;
Υποστηρίζεις ότι οι στρατιωτικοί μας , πρέπει να επικροτούν του πολιτικούς που ψηφίσαν την συμφωνία των Πρεσπών ;
Η παρούσα επιστολή ζητώ να δημοσιοποιηθεί
Νίκος Υποφάντης
Δημοσιογράφος
Nίκος Υποφάντης
Δημοσιογράφος SKAI Media Group 
Η απάντηση του Militaire:
Δεν γνωρίζουμε με ποιους αξιωματικούς μιλα ο κ.Υποφαντης . Και δεν έχουμε και την απαίτηση να μας αποκαλύψει.Δεν ξέρουμε αν θέλει να του αποκαλύψουμε με ποιους μιλάμε εμείς. Δεν θα το κάνουμε. Δεν καταλαβαίνουμε τον διαχωρισμό περί δημοκρατικών αξιωματικών !!! Να του επισημάνουμε ότι όλοι οι στρατιωτικοί ειναι δημοκρατικοί! Εκτός αν έχει άλλες πληροφορίες.
Στα ερωτήματα που θετει:
Αυτοι που πούλησαν την Κύπρο καταδικάστηκαν. Αν δεν το γνωρίζει να του δανείσουμε τις Δίκες της χούντας.Προκειται για 15 τόμους στους οποίους περιλαμβάνονται όλα όσα έγιναν στις δικές των επίορκων . Τους έχουμε στη βιβλιοθήκη μας.
Εκεί θα βρει και την απάντηση στο δεύτερο ερώτημα του.
Οσο για το τελευταίο: οι στρατιωτικοί κ. Υποφαντη δεν ειναι πρόβατα. Έχουν γνώσεις, επιστημονική κατάρτιση και άποψη. Πολλές φορές πολυ πιο προωθημένη απο πολιτικούς και δημοσιογράφους . Συνεπώς τι πιστεύει ο καθένας ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. Εκτός αν ο κ. Υποφαντης έχει άλλη άποψη.
Οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι και λογικό ειναι να κάνουμε λάθη . Δεν ειναι κακό . Κακό ειναι να επιμένουμε σε αυτά .
Οσο για την επισήμανση στο τέλος περί δημοσίευσης της επιστολής του δεν την καταλάβαμε . Προφανώς δεν παρακολουθεί το Militaire.