Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019. ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ./ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ./ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.....ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.../ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΟΥ.....

.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-1.
ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΩΝΙΑ.ΟΥΤΕ Η ΤΣΕΧΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.....
ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ . ΑΜΕΣΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ 17 ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ "ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ....". ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΓ/ΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΣΤ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ) ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΕΙΠΕ ...ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΖΑΕΦ-ΒΟΥΤΣΙΤΣ-ΘΑΤΣΙ ΚΑ...ΣΤΗΝ 55Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΙ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ/ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ......).
..
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.....ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....
ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΛΟΓΟΥ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΡ ΚΡΑΣΕΜΙΡ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΦ...
ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2019-2020.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ...ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..../ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ....
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.....
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ.ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΝΑΧΑΝ. ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ....ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΚΑ ΙΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΤΟΝ ΝΤΕΗΒ ΣΑΤΕΡΦΙΛΝΤ/ΦΩΤΟ-1)ΩΣ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ Ο ΠΕΝΣ ΣΕ ΖΑΕΦ-ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ ΚΑΙ ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ.
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΚΑΒΙΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ.
ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΚΑΡ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΧΑΙΟ../ΦΩΤΟ-2..
.Στην επικύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκπίων στο ΝΑΤΟ προχώρησε το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας.
Την απόφαση του κοινοβουλίου ανακοίνωσε η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχαρίεβα με τον Σκοπιανό ομόλογό της, Νικολά Ντιμιτρόφ να χαιρετίζει την απόφαση.
«Σήμερα το βουλγαρικό κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στο NATO. Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον κοντινό μας γείτονα ως 30ο μέλος του ΝΑΤΟ. Αυτό αποτελεί ένα επίτευγμα και μια έμπνευση όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για ολόκληρη την Βορειοατλαντική Συμμαχία», ανέφερε με tweet της σήμερα η Ζαχαρίεβα.