Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ/BΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ....ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ΟΥΡΕΝΑ . ΠΑΝΤΩΣ 62 ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΣΚΙΡΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.
 
2)Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ ,ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ,ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑ.ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΩΣΙΚΟ Ή ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΕΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΗΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΟΥΜΠΑ-ΜΠΟΝΕΡ-ΚΟΥΡΑΣΑΟ/ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΛΕΣ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
 
3)ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΜΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ'.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΚΟΥΑΙΝΤΟ,ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΡΕΓΚ ΦΑΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ 16 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ 'ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΙΜΑ',ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ,Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Η ΧΙΛΗ,ΤΟ ΠΕΡΟΥ,Η ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΤΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ,Ο ΠΑΝΑΜΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΡΥΘΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
 
4)ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΟΙ"ΠΙΟ ΖΩΗΡΕΣ ' ΕΠΙΛΟΓΕΣ'ΕΙΝΑΙ Ή Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΟΥ 2005 ΠΕΡΙ RESPONSIBILITY TO PROTECT ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ 'ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ'.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ/ΣΥΝΘΗΚΗΤΟΥ ΡΙΟ ΤΟΥ 1947, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ)
 
5)ΟΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ-ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΣΙΙΤΙΚΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΜΕΣΩ ΣΥΡΩΝ ΚΙ ΛΙΒΑΝΕΖΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΟΥΓΚΟ ΚΑΡΜΠΑΧΑΛ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ,ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΝΩΣΑ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.(ΑΠΟ ΤΟ2015 ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΤΟΥ ΣΕΙΧΗ ΝΑΣΡΑΛΑ.
 
6)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΠΟΛΕΩΝ.