Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ/ΜΕΡΟΣ ΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ(ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΡΙΟ). Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ "ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ". ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ.. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ ΤΟΥ ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ , ΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΡΤΕΓΚΑ ΣΑΕΒΑΡΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΙΚΗ ΚΟΥΒΑ , ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. 3 ΕΚΑΤ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΛΙΒΑΡ..Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΑΚΑΙΜΠΟ), ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ.

2)ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ), Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, , Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΑ(ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΑΝΑΜΑΣ-ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΚΑ).ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΕΝΩ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΚΙΝΑ. ΤΟ ΙΡΑΝ, Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

3)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΝΤΡΙΝΟ ΛΟΠΕΖ.ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.Ο ΠΑΝΤΡΙΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤ ΜΠΕΝΙΝΓΚ ΓΙΑ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΕΝΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ. ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.