Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(SOUTHCOM) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΓΚΡΕΓΚ ΦΑΛΕΡ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ./ΦΩΤΟ-1
2)Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΑΛΕΡ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ- ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑΤΙΣ 5 ΚΕΝΤΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΤΗΝ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΔΟΥΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΡΑΛΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΣΤΡΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΡΤΕΓΚΑ ΣΑΕΒΑΡΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ.
ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΝΤΟΥΚΕ, ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙ ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, Η ΧΙΛΗ , ΤΟ ΠΕΡΟΥΙ ΤΟ ΕΚΟΥΑΝΤΟΡ , Η ΓΟΥΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΙΝΑΜ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ. ΜΟΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.


3)ΑΠΟ ΜΑΔΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ-ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ-ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΝΤΡΙΝΟ ΛΟΠΕΖ.Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΡΑΚΑΙΜΠΟ-ΚΑΡΑΚΑΣ-ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ ΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

4)ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑ Ο ΛΕΠΟΛΝΤΟ ΛΟΠΕΖ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ Ο ΛΟΠΕΖ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΜΕΣΑΖΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΙΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ , ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΕΙΡΑ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙKΑ.

5)Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΠΕΖ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΖΕΥΓΗ ΤΡΑΜΠ, ΠΕΝΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΡΙΝΤΩ. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΡΕΠΟΥΜΛΙΚΑΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ , ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΜΑΡΚ ΟΥΩΡΝΕΡ.. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΑΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΤΣΑΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΣΑΒΕΣ-ΜΑΔΟΥΡΟ.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΠΟΛΝΤΟ ΛΟΠΕΖ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ